آنی غذا: مطالعه جدید نشان داده است ویتامین A می تواند به پیش گیری از سرطان كمك نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه براون رودآیلند آمریكا دریافتند افرادی كه میزان بالا ویتامین A مصرف می كنند در مقایسه با افرادی كه مصرف مواد خوراكی و مكمل های سرشار از ویتامین Aشان نسبتا كم است، ۱۷ درصد كمتر با ریسك مبتلاشدن به سرطان پوست مواجه بودند. «یون یونگ چو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «پیشگیری از سرطان پوست دشوار است، اما مطالعه ما نشان داده است داشتن رژیم غذایی سرشار از ویتامین A همراه با استفاده از ضدآفتاب و كاهش قرارگیری در معرض نور خورشید، می تواند شیوه خوبی برای كاهش این ریسك باشد.» ویتامین A برای رشد سالم سلول های پوست ضروری می باشد. در این مطالعه، پژوهشگران داده های مربوط به دو مطالعه مشاهده ای بلندمدت را كه یكی شامل ۱۲۱، ۷۰۰ زن آمریكایی از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۲ و دیگری مربوط به بررسی ۵۱، ۵۲۹ مرد از سال ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۲ بود را بررسی كردند. تیم تحقیق رژیم غذایی و نتایج سرطان پوست شركت كنندگان را بررسی كرد. پس از گروه بندی شركت كنندگان به ۵ گروه از لحاظ میزان مصرف ویتامین A، پژوهشگران دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف ویتامین A، ۱۷ درصد با احتمال كمتر مبتلاشدن به سرطان پوست روبرو بودند.
منبع: آنی غذا