به گزارش آنی غذا شیر مادر حاوی آنتی بادی هایی است كه بدن نوزاد را در مقابل ویروس ها و باكتری ها ایمن می كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب كه تغذیه انحصاری نوزادان با شیر مادر، به مثابه نوعی واكسن عمل كرده و باعث جلوگیری از بیماری ها و ارتقای ایمنی بدن آنان می شود، اظهار داشت: آمارها حاكی از خطر ۴۰ درصدی مبتلا شدن به دیابت نوع یك برای نوزادانی است كه از موهبت تغذیه با شیر مادر محروم بوده اند. وی ادامه داد: یافته ها نشان داده است نوزادانی كه از خوردن شیر مادر محروم بوده اند، ۲۵ تا ۴۳ درصد بیشتر از دیگر نوزادان در معرض چاقی و اضافه وزن هستند. رئیسی تصریح كرد: تغذیه با شیر مادر، شانس مبتلا شدن به اوتیسم در كودكان را تا ۲.۵ برابر می كاهد. سازمان جهانی بهداشت، تغذیه اختصاصی با شیر مادر توسط نوزاد را تا سن ۶ ماهگی سفارش كرده است. شیر مادر حاوی آنتی بادی هایی است كه بدن نوزاد را در مقابل ویروس ها و باكتری ها ایمن می كند. همینطور تغذیه با شیر مادر خطر آسم یا آلرژی ها را در نوزادان می كاهد. كودكانی كه در ۶ ماهه نخست تولد فقط با شیر مادر بدون هیچ افزودنی تغذیه می شوند، خطر بروز عفونت های گوش، بیماری های تنفسی و اسهال در آنها كاسته می شود. تغذیه با شیر مادر علاوه بر نوزاد برای مادر هم مفید است و خطر بروز سرطان سینه، سرطان تخمدان، دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را در مادر می كاهد.