به گزارش آنی غذا محققان پی بردند مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری به كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی كمك می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن مبتلا به سندروم متابولیك پرداختند. این افراد در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال قرار داشتند. «آدین كاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: مطالعات قبلی نشان داده اند كه افرادی كه به صورت مرتب بلوبری مصرف می كنند، با كاهش ریسك مبتلا شدن به مشكلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجهند. ایشان در ادامه می افزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا تركیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین ها است، فلاوونوئیدهای كه مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه ها هستند. تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسك بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد می كاهد. به قول محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است كه مصرف روزانه یك فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) باعث بهبود سلامت قلب و عروق می شود. محققان همینطور دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایده ای نبود.