آنی غذا: معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، در مورد شوری نان ها بعنوان قوت غالب ایرانیان، خاطرنشان كرد: یكی از راهكارهای عملی برای كنترل و كاهش مصرف نمك، این است كه نمك مصرفی قوت غالب مردم كاهش پیدا كند. این مورد راهكاری است كه در كشورهای دنیا هم عملیاتی شده است.
وی اضافه كرد: در كشور ما هم یكی از غذاهایی كه مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یكی از بهترین راهكارها، رفتن به سمت تولید نان های صنعتی است؛ چونكه در نان های صنعتی می توان كنترل بهتری بر میزان نمك مصرفی انجام داد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: متاسفانه در كشور ما نان های سنتی طرفدار زیادی دارد. این مورد ایراد ندارد، اما مشكل اینجا است كه كنترل نمك در تولید نان های سنتی خیلی سخت است. از طرفی، به قول صنف نانوایی ها، به علت نامناسب بودن كیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمك بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.
رئیسی بیان كرد: در این زمینه نظارت ها و كنترل های خیلی از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می شود. با نانوایی های متخلف برخورد شده و برخی از آنها هم پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهكار اصلی مبحث نیست، بلكه راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است
منبع: آنی غذا