راهکارهای مدیریت خستگی، هنگام کار کردن در دوران حاملگی

به گزارش آنی غذا، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: در دوران بارداری، ممکنست مادر حامله به دلیلهای مختلف همچون عوامل هورمونی، کم خونی و وضعیت قرارگیری بدن گرفتار احساس خستگی شود که رعایت برخی سفارش ها می تواند مفید باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دکتر زهرا یزدان پناهی با اشاره به دشواری شرایط استراحت کردن در محل کار و لزوم مصرف غذاهای سرشار از آهن و پروتئین، اظهار داشت: خستگی می تواند نشانه کم خونی ناشی از کمبود آهن باشد اما تنظیم رژیم غذایی به مادر کمک می نماید. سفارش می شود از غذاهایی مانند گوشت قرمز، ماکیان، غذای دریایی، سبزیجات، غلات صبحانه کامل که با آهن غنی شده و لوبیا استفاده گردد.
وی استراحت های کوتاه و متناوب را در محل کار مهم دانست و اظهار داشت: می توان به مدت چند دقیقه از جا برخاسته و کمی راه رفت تا نیروی تازه پیدا شود. همین طور به مادران حامله شاغل سفارش می شود یک بطری آب روی میز کار داشته و در طول روز از آن بنوشند.
این متخصص بهداشت باروری با اعلان اینکه کم کردن فعالیت پس از پایان روز کاری، به استراحت بیشتر مادر حامله کمک می نماید، اضافه کرد: بااینکه ممکنست پس از یک روز طولانی، ورزش آخرین چیزی باشد که به ذهنتان می رسد، اما باید بدانید فعالیت فیزیکی و ورزش در دوران حاملگی به افزایش میزان انرژی کمک می نماید خصوصاً اگر تمام روز پشت میز نشسته باشید.
یزدان پناهی با تأکید بر لزوم خواب کافی و ۸ ساعته مادران حامله در طول شبانه روز، تصریح کرد: خوابیدن به پهلوی چپ رسیدن خون به جنین را به بیشترین میزان می رساند و ورم را کم می کند. بهتر است مادران حامله برای راحتی بیشتر، بین پاها و زیر شکم بالشت بگذارند.
وی به مادران حامله سفارش کرد که وظایف روزانه خودرا نوشته و آنها را اولویت بندی کرده و برخی از این وظایف را به دیگری واگذار یا به کل حذف نمایند. همین طور آنها باید احساس خستگی خودرا با یک همکار، دوست یا اطرافیان در بین بگذارند.
به گزارش وبدا، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز حفظ آرامش مادران حامله را مهم ارزیابی و اشاره کرد: مادران حامله بهتر است روش هایی مانند نفس های شمرده یا تصور خود در مکان آرام را امتحان کرده و با تایید پزشک در کلاس های آمادگی برای زایمان و یوگا شرکت نمایند.

منبع: