به گزارش آنی غذا، بر مبنای داده های تحقیقات جدیدی که در مجله Nature Medicine انتشار یافت، بیشتر از ۴۰ درصد از افراد ۵۵ ساله و بالاتر در ایالات متحده به زوال عقل مبتلا خواهند شد که به صورت قابل توجهی بار افراد دچار این بیماری را در دهه های آینده بالا می برد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، با افزایش سن جمعیت در ایالات متحده در طول قرن گذشته، تعداد بیماری های در رابطه با اواخر عمر هم افزایش پیدا کرده و زوال عقل حالا بیشتر از ۶ میلیون آمریکایی را تحت الشعاع قرار داده است.
متخصصان در این مطالعه، سوابق پزشکی حدود ۱۵ هزار نفر را به صورت متوسط به مدت ۲۳ سال با استفاده از مجموعه داده های متنوع تری نسبت به مطالعات قبلی زوال عقل، پیگیری کردند. نزدیک به یک چهارم شرکت کنندگان سیاهپوست و بیشتر از نیمی از آنها زن بودند.
بیشتر از چهار نفر از هر ۱۰ بزرگسال در این مطالعه گرفتار زوال عقل شدند.
به گزارش آناتولی، طبق این تحقیقات، سالانه حدود یک میلیون بزرگسال آمریکایی تا سال ۲۰۶۰ میلادی به زوال عقل مبتلا می شوند.
خطر مبتلا شدن به زوال عقل در طول عمر یک فرد ۵۵ ساله تا سن ۹۵ سالگی ۴۲ درصد است که با افزایش سن، این خطر افزایش خواهد یافت. بین ۵۵ تا ۷۵ سالگی، میانگین خطر مبتلا شدن به این بیماری ۴ درصد است که در سن ۸۵ سالگی به حدود ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.
این پژوهش همینطور تصریح کرد: این بیماری یکی از دلایل اصلی ناتوانی در بین سالمندان است و سالانه بیشتر از ۱۰۰ هزار مرگ و میر را به همراه دارد.
این مطالعه نیاز فوری به سیاست های متمرکز بر اقدامات پیشگیرانه و ترویج پیری سالم را که برای کاهش بار فزاینده و قابل توجه زوال عقل روی افراد و جامعه ضروریست، برجسته می کند.
زوال عقل اصطلاحی برای چندین بیماری است که بر حافظه، تفکر و توانایی انجام فعالیتهای روزانه تاثیر می گذارند.
سازمان جهانی بهداشت همینطور در اینباره اظهار نمود: این بیماری با گذشت زمان بدتر می شود و همینطور عموما افراد مسن را تحت الشعاع قرار می دهد اما همه افراد با افزایش سن به آن مبتلا نمی شوند. بیماری آلزایمر، یکی از اختلالات زیرمجموعه زوال عقل و شایع ترین نوع آن است.
منبع: anighaza.ir