محققان اندونزیایی دریافتند؛ کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد

به گزارش آنی غذا، موارد مبتلا شدن به کووید در تابستان سال جاری افزایش پیدا کرده است، اما یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای امکان دارد شما را از عفونت در امان نگه دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان اندونزیایی دریافتند که رژیم غذایی سالم که بر میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، ماهی و چربی های مفید برای قلب مانند روغن زیتون و آجیل متمرکز است، خطر ابتلاء به کووید را می کاهد.
«آندره سیاهان»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه سوماترای شمالی در اندونزی، می گوید: «مطالعات گوناگونی وجود دارد که بشدت کووید -۱۹ را با التهاب در بدن مرتبط می داند، در حالیکه رژیم غذایی مدیترانه ای به علت خواص ضدالتهابی آن شناخته شده است.»
سیاهان اضافه کرد: «ما می دانیم که تغییر رژیم غذایی امکان دارد آسان نباشد، با این وجود، تنظیم تدریجی و ترکیب عناصر رژیم غذایی مدیترانه ای یک به یک در زندگی شما ایده خوبی خواهد بود.»
به گفته محققان، «این نتایج می تواند نتایج سلامت عمومی قابل توجهی داشته باشد، و بر اهمیت تغذیه بهینه در جلوگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر تاکید می کند».
برای بررسی این که آیا خطر عفونت و شدت بیماری امکان دارد توسط رژیم غذایی مدیترانه ای تغییر کند یا خیر، تیم پژوهش شش مطالعه با بیشتر از ۵۵۴۰۰ شرکت کننده از پنج کشور را که مابین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ انتشار یافته بودند، بررسی کردند.
سه مطالعه ارتباط «معناداری» بین رژیم غذایی مدیترانه ای و کاهش خطر ابتلاء به عفونت کووید را نشان دادند، در حالیکه دو مطالعه دیگر نتایج غیر قابل توجهی را نشان دادند. سیاهان اظهار داشت: «در تمام مطالعات، اشخاصی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند، خطر کمتری برای ابتلاء به عفونت داشتند.»
بر اساس گفته های مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده، واکسیناسیون بهترین محافظت در مقابل بستری شدن در بیمارستان، نتایج سلامت طولانی مدت و مرگ در مقابله با کووید ۱۹ است.

منبع: