عنبری خبر داد؛ نظارت بازرسان ویژه بر فرآیند تولید و توزیع شیرخشک

به گزارش آنی غذا، رئیس اداره پایش زنجیره تأمین شیرخشک سازمان غذا و دارو، از اجرای مانور نظارتی اداره کل فراورده های طبیعی سنتی و مکمل در تولید شیرخشک اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، زهره عنبری، ضمن اشاره به بازدید سرزده تیم های بازرسی اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل از تولید کنندگان اصلی شیرخشک کشور خاطرنشان کرد: تیم های بازرسی این اداره کل متشکل از ۱۰ نفر از بازرسان خبره به صورت همزمان به استانهای خراسان رضوی، مرکزی و قزوین اعزام و به صورت سرزده بر فرآیند تولید و توزیع نظارت کردند. وی ادامه داد: در این فرایند میزان ورودی مواد و اولیه و شیرخشک تولیدی به دقت ثبت و ضبط شد. به قول عنبری، خطوط اصلی شرکتهای تولیدکننده که بیشترین سهم بازار را در اختیار دارند با ظرفیت تمام و ۲۴ ساعته درحال تولید هستند. رئیس اداره پایش زنجیره تأمین شیرخشک سازمان غذا و دارو، ضمن اشاره به گزارش های دریافت شده در خصوص کمبود یک نوع شیرخشک، بیان نمود: اقدامات لازم به منظور تأمین و توزیع این برند انجام شد. وی اظهار نمود: دستور توزیع ۶۵۰ هزار قوطی شیرخشک توسط اداره پایش زنجیره تأمین شیرخشک صادر و حمل آن از شهر مشهد به سایر استان ها در حال انجام می باشد. عنبری تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته انتظار می رود این میزان شیرخشک تا اوایل هفته آتی در شعب پخش شرکت ها توزیع و سپس در داروخانه ها آماده عرضه باشد.