كارشناس فرآورده های سلامت هشدار داد؛ ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی ها

به گزارش آنی غذا، کارشناس فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد مصرف همزمان برخی خوراکی ها و داروهای ضدانعقادی اخطار داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، الناز ذوقی اظهار داشت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می کنند پیش از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند. وی ادامه داد: در بیمارانی که درحال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از راه مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تاثیر دارو کم و زیاد نشود. کارشناس فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در این بیماران شرایط زمینه ای گوناگونی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می تواند باعث افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.