آنی غذا: نتایج یك بررسی نشان می دهد: پایین بودن سطح كلسترول می تواند خطر سكته مغزی را افزایش دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، محققان آمریكایی برمبنای بررسی جدید خود اظهار داشتند: پایین بودن بیش از اندازه سطح كلسترول می تواند سبب بالا رفتن خطر سكته مغزی در فرد شود.
در این بررسی محققان دریافتند: پایین بودن سطح كلسترول بد خون در كنار سطح پایین تری گلیسیرید با افزایش ریسك سكته مغزی هموراژیك مرتبط می باشد.
محققان به بررسی اطلاعات مربوط به سطح كلسترول خوب و بد و تری گلیسیرید بیشتر از ۲۷ هزار زن پرداختند و مشاهده كردند: در مدت زمان ۱۹ سال، ۱۳۷ مورد سكته مغزی هموراژیك رخ داده است.
به گزارش آنی غذا به نقل از نیویورك تایمز، بگفته محققان پایین بودن بیش از حد سطح كلسترول بد، احتمال سكته مغزی را در زنان بیشتر از دو برابر بالا می برد.