استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران؛ خوردن زولبیا و بامیه منجر به افزایش وزن می شود

به گزارش آنی غذا، استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نسبت به افزایش وزن روزه داران به دنبال مصرف زولبیا و بامیه در ساعات افطار تا سحر اخطار داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمدرضا درستی مطلق، در ارتباط با تغذیه روزه داران در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: استفاده از انواع شیرینی و مواد پُرچرب و پُر کالری از افطار تا سحر باعث افزایش وزن می شود. وی ادامه داد: افرادی که از سوزش سر معده و یبوست در ماه رمضان شکایت دارند، از غذاهای پر ادویه، سرخ کرده و غذاهای دیر هضم استفاده نکنند. درستی مطلق اظهار داشت: سبزیجات و آب کافی از افطار تا سحر به رفع یبوست کمک می نماید.

منبع: