محمدی عنوان كرد؛ ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری

آنی غذا: رئیس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، موجب ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را ارائه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان نمود و اظهار داشت: تولید نان کامل، یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت. وی ادامه داد: متأسفانه در سالهای قبل ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ای، املاح معدنی و ویتامین های نان را می گیرد. محمدی افزود: با کوشش های صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان شمرده می شود. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به این که تعدادی از بیماریهای گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، اشاره کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت. وی اشاره کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان شروع شده و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.

منبع: