به گزارش آنی غذا بعد از ۴۰ سالگی بدن زنان تغییرات زیادی می كند و مشكلات متابولیسمی و هورمونی در این زمان افزایش می یابد و از همین رو توجه به سلامت در این دوره اهمیت خاصی دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، با افزایش سن تراكم استخوان ها كاهش یافته و سبب بروز مشكلاتی مانند سختی در راه رفتن، شكنندگی، ورم، درد مفاصل و دیگر مشكلات می شود.
در ادامه برخی سفارش های تغذیه ای برای حفظ سلامت زنان بالای ۴۰ سال آورده شده است:
آب: كاهش سطح هورمون استروژن یكی از علل اصلی یائسگی است كه علائم خیلی از جمله خشكی پوست را به همراه دارد. به همین علت باید روزانه هشت لیوان آب بنوشید تا رطوبت و زیبایی پوست خویش را حفظ كنید. مصرف آب كافی هم چنین به كاهش نفخ هم كمك می نماید.
كلسیم: كلسیم یك ماده معدنی بسیار ضروری برای سلامت استخوان ها است. پس از ۴۰ سالگی، تراكم استخوان ها به علت تغییرات هورمونی كاسته می شود. پزشكان سفارش می كنند برای اجتناب از این مشكلات محصولات لبنی را به رژیم غذایی خود اضافه كنید. برای این منظور خوردن تخم مرغ، كشك، پنیر، شیر و دیگر محصولات لبنی به شدت سفارش می شود.
ویتامین D: ویتامین D برای بدن ضروری می باشد و به آن كمك می نماید تا كلسیم لازم را جذب نماید. با اینكه همه می دانیم می توان ویتامین D را از راه نور خورشید جذب كرد اما خوردن ماهی تن، تخم مرغ و گوشت هم برای دریافت ویتامین D لازم بدن سفارش می شود.
میوه ها و سبزیجات: میوه ها و سبزیجات همیشه برای سلامت شما مفید هستند. از آن جایی كه متابولیسم بدن با افزایش سن كاسته می شود برای پیشگیری از افزایش وزن باید تلاش كنید غذاهایی با كالری كمتر و فیبر بیشتر مصرف كنید.
آهن: اغلب زنان از مشكل كمبود آهن رنج می برند و زنان بالای ۴۰ سال هم به احتمال بیشتری با این مشكل دست و پنجه نرم می كنند. بهتر است غذاهای سرشار از آهن را به رژیم غذایی خود اضافه كنید تا از هر گونه مشكل ناشی از فقر آهن در امان بمانید.
بذر كتان: بذر كتان منبعی غنی از امگا ۳ بوده و برای سلامت زنان بسیار مفید می باشد. این ماده غذایی هم چنین به حفظ تعادل سطوح استروژن شما كمك كرده و برای حفظ سلامت عروق خونی مفید می باشد.
بنا بر گزارش سایت تخصصی مِدهاوس كال، حفظ سلامت زنان بعد از چهل سالگی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و زنان باید در این دوره بیشتر مراقب حفظ تناسب اندام خود و انجام فعالیت های بدنی مناسب باشند.