آنی غذا: آنی غذا: بنا بر اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بیشترین شکایات مردم از عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، مربوط به نانوایی ها است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گزارش آخرین وضعیت بررسی رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در مقابله با ویروس کرونا و تشریح تازه ترین گزارش عملکرد بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ را اعلام نمود. نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ به این شرح است. از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، ۱۹۴۱۶۷ مرکز مورد بازرسی قرار گرفته اند. از تعداد ۳۵۷۹۹ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی که اخطار دریافت کرده و به مراجع قضائی معرفی شده اند، ۸۱۱ مرکز پلمپ شده اند. مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همین طور در این گزارش به تشریح آخرین وضعیت بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت در مقابله با ویروس کرونا پرداخت و تعداد شکایات مردمی پاسخ داده شده را ۵۷۳۷ تماس و تعداد شکایات ثبت شده را نیز ۲۱۱۸ مورد شکایت عنوان کرده است. دراین زمینه، شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در بالای جدول قرار گرفته است. همچنین، بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی مربوط به نانوایی ها بوده است.
منبع: anighaza.ir