آنی غذا: از آنجائیکه مصرف کنندگان اغلب بدنبال جایگزین هایی برای شکر هستند، پژوهشگران را بر آن داشته اند تا درصدد ایجاد شیرین کننده های مصنوعی کم کالری برآیند.
به گزارش خ برنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، ترکیب رژیم غذایی، همچون مصرف قند، می تواند بر ترکیب باکتری های روده تأثیر بگذارد که در نهایت بر سلامت کلی تأثیر می گذارد.
مطالعه اخیر اثرات پری بیوتیک ها یا محرک های باکتری، یک شیرین کننده جدید را بررسی کرد.
محققان دریافتند که شیرین کننده جدید کم کالری موجب رشد باکتری های مفید روده می شود.
کربوهیدرات ها قسمتی از یک رژیم غذایی سالم هستند، اما پزشکان اغلب سفارش می کنند مصرف شکر بسیار تصفیه شده را محدود کنید. از ین جهت، پژوهشگران علاقمند به حفظ شیرینی محصولات و در عین حال کاهش مصرف کلی قند بوده اند.
کربوهیدرات ها جز ضروری رژیم غذایی انسان هستند. کربوهیدرات ها در نهایت به گلوکز تجزیه می شوند و انرژی بدن را تامین می کنند. با این وجود، خوردن مقادیر زیاد کربوهیدرات های ساده، مانند قند سفره، می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند چاقی شود.
مردم باید برای حفظ رژیم غذایی متعادل که شامل مقادیر بیش از اندازه قند نباشد، تلاش کنند.
یکی دیگر از اجزای حیاتی سلامت، حفظ میکروبیوم روده سالم یا باکتری های مفیدی است که در روده ما زندگی می کنند. میکروبیوم روده به حفظ سلامت بدن همچون متابولیسم و پاسخ ایمنی کمک می نماید. میکروبیوم روده را می توان تحت تأثیر رژیم غذایی قرار داد.
دانشمندان در این مطالعه، شیرینی یک شیرین کننده جدید را آزمایش کردند و دریافتند که تأثیر مثبتی بر میکروبیوم روده دارد.
مطالعه مورد بحث استفاده از یک شیرین کننده مصنوعی کم کالری خاص را ارزیابی کرد. این شیرین کننده ترکیب موگروسیدهای اصلاح شده با آنزیم ها و galactooligosaccharideها (GOS)، نوعی قند موجود در محصولات لبنی، تعدادی از سبزیجات ریشه ای و حبوبات بود.
محققان از این ترکیب استفاده کردند برای اینکه GOS دارای خواص پری بیوتیک ها است، به این معنا که آنها برای میکروارگانیسم های ساکن در میزبان انسان مفید هستند. GOS همین طور کالری کمی هم دارد.
این عصاره بسیار شیرین تر از شکر است. هنگامی که با آنزیم های خاصی ترکیب می شود، طعمش بهبود می یابد. ترکیب این عوامل از نظر تئوری، مصرف قند را می کاهد و به مزایای سلامتی شیرین کننده می افزاید.
منبع: آنی غذا