به گزارش آنی غذا متخصصان طب سنتی بر تغذیه درست و مصرف غذاهای ساده و سبک در ماه مبارک رمضان تاکید دارند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، متخصصان طب سنتی سفارش می کنند که قوانین درست خوردن و درست آشامیدن در ماه مبارک رمضان باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد بطوریکه باید فقط در زمان گرسنگی واقعی غذا خورده شود و روزه داران بیشتر از سیر شدن دست از خوردن غذا بکشند. همینطور سفارش می شود که حتما غذاهای ساده مصرف شود و از مصرف خوردنی های مختلف پشت سر هم خودداری شود. از خوردن سالاد، ماست، ترشی های زیاد و نوشیدنی های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده گردد. از طرفی خوردنیهای شیرین مانند شعله زرد، شیر برنج، حلوا، حلوا ارده و… یک وعده غذایی هستند و بهتر است از زیاد خوردن آنها در کنار دیگر غذاها بپرهیز شود. همینطور متخصصان طب سنتی به سلامتی در ماه رمضان تاکید و عنوان می کنند با عنایت به این که سیستم گوارش طی روز درحال استراحت است و سطح کار آن پایین می آید و به اصطلاح ضعیف می شود ازاین رو باید تدابیر غذا خوردن بیشتر رعایت شود و نباید در زمان افطار معده مملو از غذا و نوشیدنی شود و حتما سفارش می شود افطار با یک نوشیدنی گرم همراه با خاکشیر یا خرما باشد. پس از آن یک فرصت ۲۰ یا ۳۰ دقیقه ای استراحت می دهیم تا غذا وارد گوارش شود و با این مدل باز کردن افطار دستگاه گوارش آماده می شود و پس از آن میتوان غذا خورد. همینطور سفارش شده افرادی که کار بدنی زیاد دارند و نمی توانند خیلی تحمل کنند می توانند نیم ساعت را به ۱۰ دقیقه کاهش دهند. متخصصان طب سنتی سفارش می کنند مواد خوراکی چرب، شور، تند و سرخ کردنی باید در وعده افطار در کمترین حد ممکن مصرف شود و از مصرف خوراکی های گازدار مثل نوشابه و برخی سبزیجات مثل تره و پیاز پرهیز شود. از طرفی تا حد ممکن از مصرف آش رشته و غذاهای حجیم درست شده با با گوشت گوساله و گاو پرهیز شود.