به گزارش آنی غذا یک مطالعه جدید نشان داده است بزرگسالانی که صبحانه را حذف می کنند، مواد مغذی اصلی را که بیشتر در مواد غذایی تشکیل دهنده وعده های بامداد وجود دارد، از دست خواهند داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، تجزیه و تحلیل داده ها در مورد بیشتر از ۳۰ هزار بزرگسال آمریکایی نشان داد که حذف صبحانه به معنای از دست دادن کلسیم موجود در شیر، ویتامین C موجود در میوه و فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در غلات غنی شده است.
«کریستوفر تیلور»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی اوهایو، در اینباره می گوید: «آنچه که ما مشاهده می نماییم این است که اگر غذاهایی که معمولا در وعده صبحانه مصرف می شوند را نمی خورید، معمولا علاقه ای به مصرف آنها در ادامه روز هم ندارید.»
این مطالعه شامل ۳۰۸۸۹ بزرگسال ۱۹ ساله و بالاتر بود که بین سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۱۶ در نظرسنجی شرکت کرده بودند. محققان داده های حاصل از رژیم های غذایی ۲۴ ساعته شرکت کنندگان را تجزیه و تحلیل کردند.
نتایج نشان داد افرادی که صبحانه شأن را حذف کرده بودند ویتامین ها و مواد معدنی کمتری را نسبت به افرادی که صبحانه می خوردند، دریافت کرده اند. این اختلاف برای فولات، کلسیم، آهن و ویتامین های A، B۱، B۲، B۳، C و D بیشتر مشخص بود.
به گفته تیلور: «میان وعده در واقع کمک به دریافت کالری یک وعده غذایی برای افرادی است که صبحانه را حذف می کنند. افرادی که صبحانه می خورند، کالری بیشتری نسبت به افرادی که صبحانه نمی خورند مصرف می کنند، اما وعده ناهار، شام و میان وعده برای افرادی که صبحانه را حذف کرده اند بسیار بیشتر بوده و از کیفیت پایین تری برخوردار می باشد.»