آنی غذا: محققان معتقدند: كاهش مصرف گوشت می تواند در كنترل علائم دیابت موثر باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، محققان آمریكایی بار دیگر در تایید خواص رژیم های غذایی گیاهی برای سلامت، اظهار داشتند: در مبتلایان به دیابت كاهش مصرف گوشت می تواند به كنترل گلوكز خون و حفظ سلامتی كمك نماید.
دیابت نوع دو همچون بیماری هایی است كه می توان تاثیرات منفی ناشی از آنرا با مصرف دارو و تغییر در سبك زندگی تا حدودی تعدیل كرد. هرچند بدون كنترل صحیح نتایج جدی متوجه بیمار می گردد. به صورت مثال، دیابت خطر بیماری قلبی، نارسایی كلیوی و از دست دادن قدرت بینایی را بالا می برد.
دیابت علاوه بر تاثیرات روی سلامت جسم می تواند با نتایج جدی روانی هم همراه باشد. خطر مبتلا شدن به افسردگی در بین مبتلایان به دیابت نوع دو، حدودا دو برابر بیشتر از عموم مردم است.
در این بررسی، گروهی از محققان به منظور فهم تاثیر كاهش مصرف فرآورده های گوشتی در كنترل گلوكز خون و بهبود وضعیت جسمی به تحلیل اطلاعات بدست آمده در مطالعات موجود پرداختند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مدیكال نیوز تودی، شواهد علمی وجود دارد كه نشان داده است مصرف مقدار قابل توجهی از گوشت قرمز خطر مبتلا شدن به دیابت نوع دو را بالا می برد. همچنین، رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات، میوه ها، خشكبار و دانه ها كه حاوی مقدار كمی از گوشت هستند می توانند خطر مبتلا شدن به این بیماری را كاهش دهند. درنتیجه، به قول محققان، رژیم غذایی گیاهی می تواند بهترین گزینه در پیشگیری و كنترل دیابت باشد.