آنی غذا: رژیم غذایی كتوژنیك كه حاوی گوشت، ماهی، مرغ و سبزیجات غیرنشاسته ای است به مقابله با ویروس آنفلوانزا كمك می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مطالعات پژوهشگران دانشگاه یل آمریكا نشان میدهد رژیم غذایی كتوژنیك سبب فعال شدن زیرمجموعه سلولهای T در ریه ها كه با واكنش سیستم ایمنی به آنفلوانزا مرتبط نیستند، می شود و در نتیجه تولید مخاط در سلول های مجاری هوا افزایش یافته و به شكل موثری ویروس به دام می افتد.
محققان دریافتند موش های تغذیه شده با رژیم غذایی كتوژنیك در مقایسه با موش های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از كربوهیدرات ها، توانایی بهتری در مبارزه با ویروس آنفلوانزا داشتند.
همچنین پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی كتوژنیك سبب آزادشدن سلول های T گاما دلتا می شود؛ این سلول های سیستم ایمنی سبب تولید مخاط در پوشش سلولی ریه ها می شود. درحالیكه رژیم غذایی پركربوهیدارت چنین كاری انجام نمی دهد.
زمانیكه موش ها بدون ژن كدگذاری كننده سلول های T گاما دلتا پرورش داده شدند رژیم غذایی كتوژنیك هیچ نقش محافظتی در مقابله با ویروس آنفلوانزا نداشت.
«ویشا دیپ دیكشیت»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «این مطالعه نشان میدهد كه بدن برای تولید كتون از غذای مصرفی چربی می سوزاند و در نتیجه سوخت مقابله با عفونت آنفلوانزا را برای سیستم ایمنی تامین می كند.»
منبع: آنی غذا