به گزارش آنی غذا هلو بعنوان یك میوه بسیار خوشمزه و شیرین دارای فواید گوناگونی برای سلامت است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، نام علمی هلو Prunus persica است و فواید گوناگونی برای سلامت دارد كه در ادامه به بعضی از آنها اشاره می شود. بهبود هضم غذا هلو سرشار از فیبر محلول و نامحلول است كه به هضم بهتر كمك می نماید. تحقیقات نشان می دهد فیبر نامحلول باعث كاهش احتمال یبوست می شود. همینطور هلو حاوی اسیدهای چرب با زنجیره كوتاه است كه باعث كاهش التهاب شده و مشكلاتی نظیر بیماری كولیت روده، بیماری كرون و سندروم روده تحریك پذیر را درمان می كند. افزایش سلامت قلب خوردن هلو می تواند خطر كلسترول بالا و فشارخون بالا را كم كند. همینطور از آنجائیكه سرشار از پتاسیم و دارای میزان كم سدیم است، برای افراد در معرض ریسك بالا مشكلات قلبی-عروقی بسیار عالی است. محافظت از پوست هلو مملو از آنتی اكسیدان ویتامین C است. از اینرو به سنتز كلاژن، مولكول مهم برای سلامت پوست، كمك می نماید. همینطور از پوست در مقابل اشعه های مضر ماوراءبنفش محافظت می نماید. هلو چین و چروك ها را می كاهد و بافت پوست را بهبود می بخشد. همینطور تركیبات موجود در هلو به حفظ رطوبت نخستین لایه بدن كمك می نماید. پیشگیری از سرطان تحقیقات نشان می دهد پوست و گوشت میوه هلو حاوی دو نوع آنتی اكسیدان مفید معروف به كاروتنوئیدها و اسیدكافئیك است كه دارای خواص ضدسرطانی هستند. همینطور پلی فنول های موجود در هلو از رشد و پیشرفت سلول های سرطانی ممانعت می كنند. در حقیقت آنها می توانند بدون هرگونه صدمه به سلول های سالم اطراف سلول های سرطانی، سلول های سرطانی را نابود كنند. كاهش علایم آلرژی اگر شما به چیزی آلرژی دارید، مصرف هلو منجر به آزادشدن هیستامین ها و سایر مواد شیمیایی از راه سیستم ایمنی تان شده و با مواد آلرژی زا مقابله می كند. تحقیقات نشان می دهد خوردن هلو می تواند از ترشح هیستامین ها در خون پیشگیری كرده و علایم آلرژی را كم كند. بهبود سلامت چشم طبق نتایج تحقیقاتی، خوردن سه هلو در روز می تواند خطر بروز بیماری چشمی دژنراسیون ماكولا در رابطه با سن را كاهش داده و از پیشرفت آن جلوگیری كند. این بیماری یكی از علل اصلی نابینایی است. هلو سرشار از ویتامین C است كه باعث افزایش سلامت چشم و عروق خونی چشم ها می شود.