مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن

آنی غذا: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر نقش تغذیه در پایین آوردن استرس، تقویت ایمنی و روبرو شدن با آلودگی هوا و به مصرف میوه ها، سبزیجات، حبوبات و امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه تأکید نمود.
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در کاهش فشار و بهبود سلامت روان اشاره نمود و اظهار داشت: گنجاندن میوه ها، سبزیجات و منابع غذایی گیاهی در رژیم روزانه، به سبب دارا بودن ترکیبات مفید، می تواند به کاهش فشار و کنترل اشتها کمک نماید. همچنین، امگا ۳ که در روغن های گیاهی، ماهی و غذاهای دریایی یافت می شود، نقش مؤثری در کاهش فشار و کنترل وزن دارد. وی ادامه داد: برای تقویت سیستم ایمنی، مصرف آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها، سبزیجات و حبوبات، کاهش مصرف نمک، قند و چربی های مضر ضرورت دارد. هرچه این مواد را کمتر مصرف نماییم، سیستم ایمنی قوی تری خواهیم داشت. تغذیه مناسب راهی برای روبرو شدن با آلودگی هوا وی در مورد تغذیه مناسب در وضعیت آلودگی هوا، اظهار داشت: نوشیدن مایعات و آب به میزان کافی در اولویت است. مصرف میوه ها و سبزیجات به سبب آنتی اکسیدان های فراوان، ماهی به سبب امگا ۳، حبوبات و حداقل ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز سفارش می شود. مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: افرادی که به سبب فعالیت روزانه بالا بدنبال افزایش انرژی هستند، بجای مصرف بیش ازحد قهوه و شکلات، بهتر است رژیم غذایی متنوعی شامل میوه ها، سبزیجات، حبوبات، غلات، پروتئین ها و لبنیات داشته باشند. همچنین، کاهش وزن تدریجی و تامین مواد مغذی موردنیاز بدن بوسیله تغذیه سالم می تواند خستگی را کم کند. در صورت ادامه احساس کرختی، بررسی کمبودهای تغذیه ای و مصرف مکمل های موردنیاز ضرورت دارد.

منبع: