آنی غذا: آنی غذا: یک مطالعه جدید نشان میدهد که زمان و آن چه که می خورید ممکنست در حفظ سلامت روان نقش داشته باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران چینی دریافتند افرادی که بیماری قلبی دارند، در صورت خوردن صبحانه پرکالری و مفصل، احتمال بیشتری دارد که از افسردگی پیشگیری کنند.
تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شیء» از دانشگاه پزشکی هاربین اشاره کرد: «شواهدی وجود دارد که نشان میدهد بیماران دچار بیماری قلبی در مقایسه با جمعیت عمومی بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی هستند و نشان داده شده است که عوامل رژیم غذایی نقش برجسته ی در بروز و ابتلاء به افسردگی دارند».
به گفته پژوهشگران، زمان دریافت کالری می تواند ریتم شبانه روزی و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال در ریتم شبانه روزی ممکنست یکی از عوامل افسردگی باشد.
بیماران قلبی هم اکنون در معرض خطر افسردگی قرار دارند، بدین سبب مطالعه جدید به بررسی ارتباط احتمالی بین وعده های غذایی روزانه و سلامت روان بیمار پرداخته است.
این تیم داده های سالیان ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ را از حدودا ۳۲۰۰۰ آمریکایی که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده ثبت نام کرده بودند، بررسی کردند.
تقریباً ۳۵۰۰ شرکت کننده (با میانگین سنی ۶۶ سال) به بیماری قلبی مبتلا بودند و ۵۵۴ نفر از این افراد نیز دچار افسردگی بودند.
شرکت کنندگان در نظرسنجی همین طور گزارش دادند که در طول یک روز معمولی چه چیزی و چه زمانی خورده اند.
داده ها نشان داد افرادی که بیشترین کالری را در صبحانه دریافت نمودند (به طور متوسط ۷۹۱ کالری) در مقایسه با افرادی که کم ترین صبحانه را می خوردند (میانگین ۸۸ کالری) ۳۰ درصد کمتر در معرض افسردگی بودند.
و زمانی که افراد حتی ۵ درصد از کالری روزانه خودرا از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند، این امر با کاهش ۵ درصدی خطر افسردگی مرتبط بود.
نتیجه نهایی: زمان غذا خوردن به اندازه آن چه می خورید مهم می باشد. زمان مصرف انرژی در رژیم غذایی باید با نوسانات ساعت بدن هماهنگ باشد تا خطر افسردگی کم شود.
منبع: آنی غذا