به گزارش آنی غذا، سرپرست فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر دو سال اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علی صفا، ضمن اشاره به روند صعودی تولید شیرخشک رژیمی طی سالهای اخیر اظهار داشت: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تابحال به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید. وی ادامه داد: این روند در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ هم ادامه داشته و پیشبینی می شود تولید سال جاری از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر برود. صفا ضمن اشاره به عملکرد تولیدکنندگان عنوان کرد: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تأمین نیازها، اهمیت بالای ی در این حوزه ایفا کرده اند. همینطور ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابل توجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است. وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت های تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را هم بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه کودکان دارد.