به گزارش آنی غذا، یک مطالعه جدید نشان داده است مادرانی که در دوران حاملگی درست غذا می خورند، فرزندان خویش را برای سلامتی بهتر آماده می کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران دریافتند مادران حاملگی که از رژیم غذایی با کیفیت استفاده می کردند بچه هایی با وزن سالم هنگام تولد، الگوهای رشد ثابت تر و کاهش بالقوه خطر چاقی در دوران کودکی داشتند.
«مونیک هدرسون»، محقق ارشد از بخش تحقیقات کالیفرنیای شمالی، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «یافته ها نقش یک رژیم غذایی متعادل پیش از تولد را که با دستورالعمل های غذایی در ارتقای وزن های سالم هنگام تولد و رشد متعادل در اوایل دوران کودکی هماهنگ است، حمایت می کند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران بالاتر از ۲۸۰۰ جفت مادر-کودک را در سراسر ایالات متحده انتخاب کردند. این تیم از پرسشنامه هایی برای سنجش کیفیت رژیم غذایی زنان حامله استفاده کردند و سپس رشد نوزادشان را ردیابی کردند.
به گفته پژوهشگران، نتایج نشان میدهد که رژیم غذایی سالم در دوران حاملگی اثرات مثبتی بر رشد نوزاد تا ۲ سالگی دارد.
هدرسون اظهار داشت: «برای مثال، داشتن یک رژیم غذایی سالم در دوران حاملگی با احتمال کمتر رشد بسیار سریع نوزاد مرتبط می باشد.»
وی توضیح داد: «رشد سریع از زمان تولد تا ۲۴ ماهگی یک پیش بینی کننده قوی برای چاقی در ادامه عمر است.»
این مطالعه نشان داد که نمرات کیفیت رژیم غذایی بالاتر با کاهش ۱۲ درصدی احتمال تولد نوزادان بزرگ تر از حد معمول و همین طور نرخ پایین تر رشد سریع تا سن ۲ سالگی مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، در مجموع، یافته ها نشان میدهد که تغذیه خوب مادر حامله می تواند به مقابله با چاقی خردسالان کمک نماید.
هدرسون اظهار داشت: «این نشان دهنده نیاز به برنامه هایی برای مساعدت با بهبود دسترسی زنان حامله به غذای سالم و مداخلاتی برای پشتیبانی از تغذیه سالم در دوران حاملگی است.»
منبع: آنی غذا