رستگار خبر داد؛ جایگزین مفید برای چیپس و پفک تولید شد

به گزارش آنی غذا، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، از تولید جایگزین مفید برای تنقلات صدمه رسان به سلامت اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، حسین رستگار اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به علت ترکیبات و فرایند تولید خاص خود، می تواند عوارض گوناگونی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اکثرا با روغن هایی در دماهای بسیار بالا پخته می شوند، امکان دارد به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خویش را بیشتر نمایان می کنند. وی ادامه داد: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در جهت وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات صدمه رسان به سلامت است، اقدام نموده است. رستگار تصریح کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ مقرر است جایگزین تنقلات پرطرفدار صدمه رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآورده های مشابه گردد.

منبع: