به گزارش آنی غذا، کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و باتوجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زوار ضرورت دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، زهره پوراحمد اظهار داشت: برای جلوگیری از اسهال سفارش می شود زوار غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوه های نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند. وی ادامه داد: لبنیات فقط بصورت پاستوریزه مصرف شود و نوشیدنی ها بهتر است بصورت بطری در بسته تهیه و مصرف شود. همین طور با توجه به این که یخ میکروارگانیسم ها را از بین نمی برد بدین سبب استفاده از نوشیدنی حاوی یخ نمی تواند سلامت آنرا تضمین کند؛ ولی چای و قهوه داغ به طور معمول مشکلی ایجاد نمی نماید. این کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به این که مصرف انواع سالاد در صورتیکه بسته بندی شده نباشد و از شستشوی کامل اجزای آن اطمینان وجود نداشته باشد، منطقی نیست، اشاره کرد: در صورت عدم دسترسی به آب در بطری در بسته، جوشاندن آب به مدت ۳ دقیقه و سپس خنک کردن در دمای اتاق می تواند سبب از بین بردن میکروارگانیسم ها شود. در صورت وقوع اسهال مسافرتی غالباً پس از سه روز بدون درمان خاصی بجز جایگزینی مایعات از دست رفته، بهبودی حاصل می شود. وی سفارش کرد: جهت پیاده روی ایمن مسیرهای طولانی کفش مناسب ورزشی قابل انعطاف پوشیده شود و یک کوله پشتی مناسب و سبک حاوی وسایل ضروری استفاده گردد. حتما از کرم ضد آفتاب مناسب جهت جلوگیری از لطمه اشعه فرابنفش به پوست استفاده گردد. همین طور پوشیدن لباس هایی که بطورکامل پوست را می پوشاند و استفاده از پشه بند در حین استراحت نیز می تواند در صورت وجود پشه آئدس از نیش زدن و بروز عفونت پیشگیری کند.