آنی غذا: یک جراح و متخصص زنان و زایمان، در مورد مزایای شیرمادر توضیحاتی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، زهرا سیفی اظهار داشت: شیردهی یک عمل طبیعی برای تغذیه کودک است که مزایایی برای کودک و مادر دارد. وی ادامه داد: شیرمادر یک غذای کامل است که شامل همه مواد مغذی مورد نیاز کودک تا ۶ ماهگی می شود. این جراح و متخصص زنان و زایمان، افزود: شیرمادر حاوی آنتی بادی هایی است که شیرخشک از آنها محروم است. وی ادامه داد: آنتی بادی های موجود در شیرمادر، موجب تقویت سیستم ایمنی نوزاد شده و ابتلاء به انواع بیماریهای ویروسی و عفونی را به شدت می کاهد. سیفی اظهار داشت: شیرمادر از چاقی کودک جلوگیری می کند و در نتیجه آن، ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی، آسم و دیابت نوع یک را در آینده می کاهد. وی ادامه داد: مهم ترین خاصیت شیرمادر که نباید از آن غافل شد، این است که یک رابطه عاطفی میان مادر و کودک شکل می گیرد و شیرخشک از تمامی این مزیت ها محروم است.