به گزارش آنی غذا، رئیس اداره مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در میان مردم اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، ریحانه اکبریان، ضمن اشاره به افزایش مصرف مکمل ها در چند سال گذشته در کشور، پُر کردن شکاف تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همینطور افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از دلایل این امر برشمرد و اظهار داشت: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از جانب سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف شامل پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل ها در کشور است. وی ادامه داد: با عنایت به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس می باشد. به قول اکبریان، انواع ویتامین ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بخصوص نوزادان و مادران آبستن و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن شامل کاهش یا افزایش و همینطور در پیشگیری و پشتیبانی از شرایط خاص سلامت مانند پوکی استخوان، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع: آنی غذا