به گزارش آنی غذا، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سامانه ثبت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی می باشد که بعد از انجام پایلوت و رفع نقصها و ایرادات، راه اندازی می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: باتوجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرائی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی بصورت سامانه ای و الکترونیک راه اندازی شده و در حال انجام می باشد. وی ادامه داد: در امتداد ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فراورده های لبنی و گوشتی اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش فاکتورهای سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند تا از انطباق خاصیت های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند. سرپرست اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اشاره کرد: همین طور در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی و بطور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.
منبع: anighaza.ir