آنی غذا: یک کارآزمایی بالینی جدید گزارش می دهد که تغذیه بچه ها با بادام زمینی در اوایل دوران کودکی می تواند خطر مبتلاشدن به آلرژی به بادام زمینی را در آنها به شدت کم کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش دادند کودکانی که از نوزادی تا ۵ سالگی بطور منظم از محصولات بادام زمینی تغذیه می کردند تا آن زمان که به سنین نوجوانی رسیدند، ۷۱ درصد کمتر آلرژی به بادام زمینی داشتند.
دکتر «جین مارازو»، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی، اظهار داشت: «این مطالعه باید اعتماد والدین و مراقبان را تقویت کند که تغذیه کودکان با محصولات بادام زمینی از دوران نوزادی طبق دستورالعمل های تعیین شده می تواند محافظت پایدار در مقابل حساسیت بادام زمینی بوجود آورد.»
مارازو در ادامه اضافه کرد: «اگر این استراتژی ساده و ایمن به شکل گسترده اجرا شود، می تواند از ده ها هزار مورد آلرژی به بادام زمینی پیشگیری کند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران بیش از ۵۰۰ کودک را که قبلاً در یک کارآزمایی بالینی برای آزمایش قرار گرفتن در معرض بادام زمینی به عنوان وسیله ای برای جلوگیری از حساسیت به بادام زمینی شرکت کرده بودند، ردیابی کردند.
نیمی از بچه ها از دوران نوزادی بطور منظم بادام زمینی مصرف می کردند، در صورتیکه نیمی دیگر از بادام زمینی اجتناب کرده بودند.
محققان دریافتند که ورود سریع بادام زمینی به رژیم غذایی آنها خطر ابتلاء به آلرژی به بادام زمینی را در سن ۵ سالگی تا ۸۱ درصد کم می کند.
این مطالعه جدید کودکان را در سنین نوجوانی با میانگین سنی ۱۳ سال دنبال کرد.
محققان دریافتند که بیش از ۱۵ درصد از کودکانی که در دوران نوزادی از مصرف بادام زمینی اجتناب کرده بودند، حالا به بادام زمینی آلرژی دارند، در صورتیکه بیش از ۴ درصد از کودکانی که از سنین پایین در معرض بادام زمینی بودند، حساسیت داشتند.
به گفته پژوهشگران، این نشان میدهد که اثر محافظتی مصرف اولیه بادام زمینی در طول زمان، بدون نیاز به تقویت آن با ادامه خوردن بادام زمینی بطور مداوم در دوران کودکی و نوجوانی باقی می ماند.