به گزارش آنی غذا، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، در مورد سلامت برنج های وارداتی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به اینکه روغن های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، اظهار داشت: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق ترین و حساس ترین روش ها استفاده می شود. وی ادامه داد: عبارت زیرو مفهوم عام داشته در حالیکه به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه ها عمومیت دهیم. انصاری در مورد کیفیت برنج های غیر ایرانی موجود در بازار، اظهار داشت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها صورت می گیرد و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.
منبع: آنی غذا