اسماعیل زاده تاكید كرد؛ برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

به گزارش آنی غذا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اعلان اینکه تولید نان کامل از سال قبل شروع شده است، اظهار داشت: این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده گفت: با توجه به این که میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است، بنا بر این امسال تولید نان کامل با قوت ادامه خواهد داشت. وی با اعلان اینکه طبق مصوبه سال قبل کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شده بود تا هر دانشگاه علوم پزشکی در حیطه تحت پوشش خود یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد، اشاره کرد: امسال هر دانشگاه علوم پزشکی باید با همکاری دستگاه های مرتبط دیگر ۳ کارخانه تولید آرد کامل در حیطه دانشگاه خود داشته باشند. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه اضافه کرد: هدف ما در وزارت بهداشت از پروسه تولید نان کامل، سبوس گیری اندک و همین طور وجود فیبر و منیزیم به مقدار مناسب در غلات است که می تواند در مقاومت انسولینی و پیش گیری از بیماریهای مزمن مؤثر باشد. اسماعیل زاده اظهار داشت: برای امسال بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک و همین طور پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D را نیز در دستور کار داریم.

منبع: