آنی غذا: یک مطالعه جدید نشان میدهد که توت خولان دریایی حاوی آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند به درمان دیابت و چاقی کمک نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید از دانشگاه مموریال کانادا، به وجود منبع آنتی اکسیدانی در درختچه ای که در مناطق ساحلی نیوفاندلند کانادا رشد می کند، پی برده است.
این مطالعه نشان میدهد که توت های گیاه خولان دریایی دارای خاصیت های تغذیه ای منحصربه فردی هستند که پتانسیل درمان دیابت و چاقی را دارند.
این نخستین باری نیست که توت های خولان دریایی ارزش قابل توجهی برای سلامت انسان دارند. توت ها هم اکنون در آسیا محبوب هستند و همین طور برای درمان آرتریت و سایر بیماریهای التهابی در اروپا استفاده می شوند.
توت خولان دریایی حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که از لطمه ناشی از رادیکال های آزاد به سلول های بدن جلوگیری می کند. توت ها و برگ های درختچه به شکل گسترده ای بصورت خوراکی و به عنوان دارو استفاده می شوند.
با توجه به خواص سلامت این گیاه، سازمان های دولتی کانادا، خولان دریایی را در اوایل دهه ۲۰۰۰ به این کشور معرفی کردند. تحقیقات اولیه در آن زمان نشان داد که این گیاه پتانسیل تجاری گسترده ای دارد.
روغن این گیاه همین طور منبع قوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶، پلی فنول ها و ویتامین های E، B و A است.
نویسندگان مطالعه حاضر گزارش می دهند که یافته های امیدوارکننده توت خولان دریایی برای درمان دیابت و چاقی در وضعیت آزمایشگاهی مشاهده شده است.
به گفته پژوهشگران، وجود ویتامین های C و E و همین طور فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنولی به همراه محتوای فیبر غذایی در خولان دریایی، ممکنست با کاهش لطمه اکسیداتیو و التهاب، بطور بالقوه حساسیت به انسولین و متابولیسم گلوکز را بهبود بخشند.
همچنین به سبب تلفیقی از خواص ضد التهابی و ضد میکروبی، خولان دریایی می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت روده داشته باشد. سلامت بهتر روده تأثیر مثبتی بر سلامت متابولیک دارد و بطور بالقوه به مدیریت دیابت و چاقی کمک می نماید.
خولان دریایی درختچه ای مقاوم، خاردار و برگریز است که به طور معمول در امتداد سواحل بادگیر رشد می کند.
منبع: anighaza.ir