چایچی مطرح كرد؛ سفارش های طب ایرانی برای روزه داران

آنی غذا: سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، سفارش هایی برای روزه داران از دیدگاه طب ایرانی بیان نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مهشید چایچی اظهار داشت: روزه داری موجب می شود مواد زائدی را که در بدن تجمع پیدا کرده، به تدریج تبدیل به مواد قابل دفع کرده و از ضرر آنها خلاص شود. وی ادامه داد: لازم است افراد در ماه رمضان نیز مانند همیشه غذاهایی را مصرف کنند که مناسب مزاج (شرایط فردی از نظر بدنی و روانی) آنها باشد. چایچی اظهار داشت: استفاده از غذاهای سبک که هضم راحت تری دارند مانند سوپ را برای افطار سفارش می شود. وی افزود: مصرف بعضی غذاها مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه و سیراب شیردان و…، که گوارش آنها سخت است؛ مناسب نمی باشد. چایچی اضافه کرد: در هر وعده فقط یک نوع غذا میل کنید. از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار چه در سحر خودداری کنید. وی اشاره کرد: سفارش می شود زمان خوردن میوه، یکی دو ساعت بعد افطار باشد و فقط از یک نوع میوه استفاده گردد و از خوردن چند میوه در یک زمان اجتناب شود. بگفته چایچی، خوردن یک استکان آب جوش، آب گرم و عسل، شیر گرم جوشیده شده با دارچین و هل یا سوپ های رقیق در حجم کم برای باز کردن روزه مناسب می باشد. وی ادامه داد: از خوردن غذاهای بسیار تند و پُر ادویه، شور، سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ و فست فودها خودداری کنید. چایچی اظهار داشت: از خوردن خوراکی ها و تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری کنید.

منبع: