به گزارش آنی غذا، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: بنا بر اعلام سازمان جهانی غذا، منازعات بشری در آینده بر سر آب و غذا خواهد بود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، حسین فرشیدی، در مراسم شروع به کار چهارمین کنگره بین المللی تغذیه اضافه کرد: دغدغه تمامی بخش های وزارت بهداشت، پیش گیری از بیماریهای غیر واگیر تغذیه است. وی با اشاره به استقبال گسترده از برگزاری چهارمین همایش بین المللی تغذیه، اظهار داشت: سلامت از امنیت غذایی جدایی ناپذیر است. فرشیدی افزود: کاهش بیماریهای غیر واگیر با اصلاح روش تغذیه امکان پذیر است. وی اظهار داشت: تغذیه امری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که در آینده کشورها بسیار تأثیرگذار است. فرشیدی اضافه کرد: بنا بر اعلام سازمان جهانی غذا منازعات بشری در آینده بر سر آب و غذا خواهد بود. وی، خواهان فرهنگ سازی در حوزه اصلاح تغذیه کشور همچون کاهش مصرف قند و نمک شد. فرشیدی بر لزوم برنامه ریزی برای تنظیم سفره خانوارها اصرار کرد و اظهار داشت: تغذیه سالم باید برمبنای نیازهای خانواده و دسترسی به غذا در اختیار خانواده ها قرار گیرد. وی ادامه داد: روش صحیح تغذیه در جامعه باید به شکلی باشد که سبب کاهش بار بیماریهای غیر واگیر شود. فرشیدی، افزایش مصرف سبزیجات و میوه در کشور را ضروری دانست و اظهار داشت: عامل خطر ۱۱ میلیون مرگ سالانه در جهان تغذیه نامناسب است.