محققان پی بردند؛ مصرف بیش از اندازه نیاسین برای قلب مضر است

به گزارش آنی غذا، نیاسین یک ویتامین B ضروری می باشد، اما تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف بیش از اندازه آن امکان دارد به قلب صدمه برساند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دانشمندان گزارش دادند که مقادیر بیش از اندازه نیاسین می تواند سبب التهاب شود و به رگ های خونی صدمه برساند.
دکتر «استنلی هازن»، نویسنده ارشد این مطالعه و رئیس علوم قلب و عروق و متابولیک در کلیولند، می گوید: «یک فرد عادی باید از مصرف مکمل های نیاسین خودداری کند، چونکه مصرف بیش از اندازه نیاسین می تواند به صورت بالقوه منجر به افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی شود.»
طبق گفته محققان، مقدار سفارش شده روزانه نیاسین برای مردان ۱۶ میلی گرم در روز و برای بانوانی که آبستن نیستند، ۱۴ میلی گرم در روز است.
از دهه ۱۹۴۰، زمانی که غلات با نیاسین غنی شدند، آمریکایی ها مقدار زیادی ویتامین را در رژیم غذایی خود دریافت نمودند. هازن اظهار داشت: «اقدام به غنی سازی این مواد غذایی به سبب شواهدی انجام شد که نشان میدهد سطوح بسیار پایین نیاسین می تواند سبب ایجاد یک بیماری بالقوه کشنده به نام پلاگر شود.»
در مطالعه جدید، تیم تحقیق ابتدا نمونه های خون ناشتا را از تقریبا ۱۲۰۰ بیمار که برای ارزیابی بیماری قلبی به یک مرکز قلب و عروق مراجعه نموده بودند، تحلیل و بررسی کردند. آنها مشاهده نمودند در بعضی از نمونه های خون ماده ای به نام ۴PY وجود داشت که تنها زمانی ایجاد می شود که نیاسین بیش از اندازه در بدن وجود داشته باشد.
این یافته منجر به دو مطالعه دیگر برای تأیید اعتبار آن شد که شامل داده های مربوط به بالای ۳۰۰۰ بزرگسال بود که یا به بیماری قلبی مبتلا بودند یا مشکوک ابتلاء به آن بودند. این دو مطالعه، یکی در ایالات متحده و دیگری در اروپا، نشان داد که سطوح ۴PY خطر آینده حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ را پیش بینی می کند.
بخش پایانی مطالعه به آزمایش روی موش تبدیل شد. هنگامی که ۴PY به آنها تزریق شد، التهاب در رگ های خونی جوندگان افزایش پیدا کرد.
محققان اظهار امیدواری کردند که صنایع غذایی استفاده از نیاسین را در محصولاتی مانند نان متوقف کنند.
به گفته محققان، این کشف همینطور ممکنست به راه های جدیدی برای کاهش التهاب عروق خونی منجر شود.

منبع: