آنی غذا: رئیس سازمان غذا و دارو، از اجرای برنامه غنی سازی نان با ویتامین D در کشور آگاهی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی اظهار داشت: عوامل مختلفی برای ارتقای ارزش غذایی و سلامت تغذیه مردم وجود دارد که یکی از آنها غنی سازی مواد غذایی با ویتامین های ضروری مورد نیاز جامعه جهت رفع کمبود این مواد در بدن است. وی ادامه داد: تحقیقات زیادی برای احصای فاکتورهای ضروری تغذیه ای انجام شده و یکی از مواردی که مطالعات طی سالهای اخیر نشان داده کمبود ویتامین D، آهن و اسید فولیک در مردم بوده است. محمدی با عنوان این مطلب که تولید آرد کامل برای جبران کمبود ریزمغذی ها شروع شده است، اظهار داشت: این آرد برای تولید و پخت نان کامل به نانوایی ها عرضه خواهد شد. وی اشاره کرد: کمبود ویتامین D یکی از اشکالات سلامت جامعه است که بعد از بررسی مسیرهای مختلف برای جبران آن، دو راه حل عنوان شد که ارائه مکمل های تغذیه ای به مردم و غنی سازی نان با ویتامین D بود. بنابراین، با توجه به این که امکان رساندن این ویتامین به گستره بیشتری از جمعیت بوسیله نان به عنوان قوت غالب عملیاتی بود، غنی شدن نان با ویتامین D بوسیله غنی سازی آرد در دستور کار قرار گرفته است. بگفته محمدی، تولید آرد غنی شده با ویتامین D بصورت پایلوت در یکی از استانها با هدف جبران کمبود ویتامین D در مردم اجرا و بعد از تکمیل مسیر پایلوت بصورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد.
منبع: anighaza.ir