به گزارش آنی غذا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر تاثیر مصرف ماست در تقویت سیستم ایمنی، اظهار داشت: ماست منبع غنی کلسیم، فسفر و پتاسیم است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با تأکید بر مصرف لبنیات برای بهبود سلامتی بدن، اظهار داشت: ماست یکی از محبوب ترین غذاهای تخمیری در جهان به ویژه در خانواده های ایرانی است و به سبب مزه و فواید سلامتی از مقبولیت گسترده ای در مصرف کنندگان برخوردارست و می توان از آن در کنار غذای اصلی و یا به عنوان میان وعده در طول روز استفاده نمود. وی با اعلان اینکه ماست منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B ۲ و ویتامین B ۱۲، است، اضافه کرد: ماست می تواند پروتئین های با ارزش بیولوژیکی بالا و اسیدهای چرب ضروری را نیز فراهم آورد. بنابراین، ماست یک غذای مغذی و یک حامل پروبیوتیک عالی است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: ماست از تخمیر و اسیدی شدن شیر توسط باکتری های زنده، به طور معمول لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس تولید می شوند، این پروسه منجر به یک محصول لبنی با افزایش ماندگاری می شود. وی اشاره کرد: باید توجه داشت این باکتری ها منجر به افزایش فواید مغذی این ماده غذایی شده است، نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف ماست عملکرد سیستم ایمنی را بوسیله وجود همین باکتری ها طی مکانیسم هایی در روده بهبود می بخشد، مواد فعال زیستی ماست با تعدیل میکروبیوتای روده، سد روده و ایمونوسیت ها در روده و سایر بافت ها بر سیستم ایمنی تأثیر می گذارند. اسماعیل زاده افزود: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهند که افزایش مصرف ماست با کاهش نشانگرهای زیستی در گردش التهاب مزمن مرتبط می باشد. همین طور نشان می دهند مصرف ماست می تواند از عفونت پیشگیری کند و بیماریهای گوارشی را بهبود بخشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلان اینکه ماست های غنی شده با ویتامین دی در تقویت سیستم ایمنی تأثیرگذار هستند، اظهار داشت: ویتامین D به سبب پتانسیل آن برای پیش گیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا نیز مناسب می باشد، پس سفارش می شود، در کنار وعده های غذایی خود ماست مصرف کنید تا به تقویت سیستم ایمنی خود و سلامت دستگاه گوارش کمک کنید.
منبع: آنی غذا