به گزارش آنی غذا، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: باید به سمتی حرکت نماییم که نان حاوی پروتئین و ریزمغذی ها را به دست مردم برسانیم.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، اولین نشست شورای سیاست گذاری و علمی همایش تولید نان کامل با تأکید بر بررسی چالش ها و دغدغه ها در تالار شهید بهشتی اجرا شد. محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در این جلسه اظهار داشت: باید به سمتی حرکت نماییم که نان حاوی پروتئین و ریزمغذی ها را به دست مردم برسانیم. وی این همایش را فرصتی مغتنم جهت بررسی چالش های موجود درباب نان کامل عنوان نمود و اضافه کرد: هدف ما آگاه سازی مردم درباب تهیه و مصرف نان سالم و کامل است. مطلق، نان و گندم را بحثی حیاتی برشمرد که سلامت ۸۰ میلیون ایرانی به آن مربوط می شود و افزود: در این همایش باید چالش های موجود درباب آرد و نان بررسی شده و راهکارهای پیشنهادی برای رفع آنها اعلام گردد. وی اشاره کرد: دستاوردهای این همایش باید به مراجع بالاتر برای رسیدگی ارسال شود.