به گزارش آنی غذا، یک مطالعه جدید نشان داده است که اسیدآمینه موجود در گوشت، ماهی و نوشیدنی های انرژی زا امکان دارد تنظیم کننده پیری در حیوانات باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، با این وجود، کارشناسان اخطار می دهند که هیچ کس نباید نوشابه های انرزی زا بعنوان چشمه جوانی تلقی کند.
محققان دریافتند که کمبود اسید آمینه به نام تورین به نظر می آید عامل اصلی پیری در موش های آزمایشگاهی باشد: سطح تورین آنها به صورت طبیعی با افزایش سن کاسته می شود، اما دادن مکمل تورین روزانه به موش های میانسال به مدت یک سال اساساً روند پیری را کُند کرد.
در مقایسه با موش های آزمایشگاهی که از مکمل دارونما تغذیه می کردند، موش های مصرف کننده تورین ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر زنده ماندند.
این موش ها همینطور لاغرتر ماندند، استخوان ها و ماهیچه های قوی تری حفظ کردند، رفتارهای کمتری شبیه افسردگی و اضطراب نشان دادند و سیستم ایمنی جوان تری داشتند.
«ویجی یاداو»، سرپرست این مطالعه و استادیار ژنتیک در دانشگاه کلمبیا نیویورک، اظهار داشت: «هرچه بررسی کردیم، موش های حاوی تورین سالم تر و جوان تر از موش های کنترل به نظر می رسیدند.»
هنگامی که دانشمندان آزمایش مکمل را در میمون های میانسال تکرار کردند، اثرات مشابهی را مشاهده نمودند.
با این حال، این تحقیق هیچ مدرکی در خصوص این که مکمل های تورین می تواند به انسان کمک نماید طولانی تر و سالم تر زندگی کند عرضه نمی دهد.
یاداو اظهار داشت: «ما به مردم سفارش نمی نماییم که مکمل های تورین را مصرف کنند.»
محققان معتقدند مکمل های تورین باید در یک کارآزمایی بالینی مورد آزمایش قرار گیرند.
منبع: آنی غذا