به گزارش آنی غذا، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: بطری های آب معدنی در صورتیکه در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد، به سلامت مصرف کننده لطمه می رساند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب اظهار داشت: بطری آب معدنی اگر در معرض نور آفتاب باشد یا در دمای انجماد باشد و آب درون آن یخ بزند، در هر دو شرایط فعل و انفعالات شیمیایی در بطری رخ می دهد که برای بدن بسیار مضر است. وی ادامه داد: بطری های آب معدنی فقط برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال صفر تا ۴ درجه طراحی شده اند، به عبارتی طراحی آنها برای شرایط سرد و خنک است، نه انجماد و گرما. سهراب اظهار داشت: گرما موجب واکنش شیمیایی در پلاستیک حاوی آب شده و در نهایت موجب آزاد شدن مولکول های آن در آب می شود. وی با اشاره به این که بطری های پلاستیکی نوشابه، دوغ، آب معدنی و مانند آن یک بار مصرف بوده و به هیچ عنوان نباید از اینگونه بطری ها برای نگهداری آب یا مواد اسیدی مانند آب لیمو و سرکه استفاده کرد، اضافه کرد: این کار خطر ابتلاء به سرطان را بیشتر می کند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این مساله که افراد در ایام گرم تابستان یک بطری آب معدنی همراه داشته باشند یا آنرا درون اتومبیل رها کنند، امری عادی است ولی نکته اینجاست بطری آبی که در معرض نور خورشید باشد مصرف آن خطرناکست و در صورت تابش مستقیم نور مانند یک ذره بین عمل می کند.
منبع: آنی غذا