آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال مبتلاشدن به ضعف و سستی را کاهش دهند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، سیب و شاه توت همچون میوه هایی هستند که حاوی فلاونوئید خاصی به نام کوئرستین هستند که ممکنست با اهمیت ترین عامل برای جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشند.
«استیون اوئی»، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، اظهار داشت: «یافته های ما نشان میدهد که به ازای هر ۱۰ میلی گرم مصرف بیشتر فلاونول ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاهش پیدا می کند. افراد به آسانی می توانند ۱۰ میلی گرم فلاونول در روز مصرف کنند برای اینکه یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی گرم فلاونول دارد.»
حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از سالمندان گرفتار ضعف هستند. این سندرم سالمندی منجر به خطر بیشتر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می شود.
نویسندگان این مطالعه گزارش دادند که سفارش های غذایی برای جلوگیری از ضعف به طور معمول بر خوردن پروتئین متمرکز است، اما خیلی از مواد غذایی دیگر فواید سلامتی دارند.
به گفته پژوهشگران، بااینکه ارتباط مدلول داری بین دریافت کل فلاونوئید و ضعف وجود نداشت، اما مصرف بالاتر فلاونول ها (یکی از زیرگروه های فلاونوئیدها) با احتمال کمتر ابتلاء به ضعف مرتبط بود.
اوئی در ادامه توضیح داد: «به طور خاص، مصرف بالاتر کورستین فلاونوئیدی قوی ترین ارتباط را با پیش گیری از ضعف دارد.»
تیم مطالعه اظهار داشت که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی فلاونول ها یا کورستین برای درمان ضعف تمرکز کند.
منبع: آنی غذا