آنی غذا: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در ارتباط با اهمیت خوردن صبحانه و نان مصرفی، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: در یک صبحانه کامل اگر از منابع پروتئین و نان های سبوس دار استفاده شود، از الگوی غذایی سالم پیروی کرده ایم. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: کودکان همیشه از والدین الگو می گیرند، اگر والدین از الگوی غذایی سالم پیروی کنند، کودکان هم به این عادات علاقمند می شوند و همینطور اگر اقلام غذایی با کمک خود فرزند تهیه شوند، برای مصرف این مواد راغب تر خواهند بود. اسلامیان از اهمیت مصرف صبحانه در رژیم غذایی کودکان و بخصوص در دانش آموزان، تصریح کرد: بهترین نان در وعده صبحانه نان سبوس دار است. وی، مصرف به تناوب، تخم مرغ یا پنیر، همراه با شیر کم چرب را از بهترین صبحانه های حاوی پروتئین مناسب دانست و متذکر شد: همراهی مادر و پدر در خوردن صبحانه در کنار فرزند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.
منبع: آنی غذا