به گزارش آنی غذا، یک متخصص طب سنتی مواد غذایی چاق کننده سالم و نحوه مصرف آنها را اعلام نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علیرضا یارقلی در مورد چاق کننده های سالم اظهار داشت: هر چیزی که رطوبت شما را زیاد کند چاق کننده است سمنو و رب اناب و خود اناب چاق کننده است که میتوان قبل و بعد غذا بهره برد و هم در در خلال روز استفاده گردد. وی ادامه داد: مصرف این مواد برای هر بدنی مناسب و کمک کننده است. این متخصص طب سنتی در مورد مصرف این مواد غذایی اظهار داشت: روزانه میتوان با سفارش پزشک سه قاشق غذا خوری بهره برد اما نباید در استفاده از آن زیاده روی شود. وی ضمن اشاره به این که بادام چاق کننده است اظهار داشت: شیربرنج و فرنی هم چاقی سالم می دهند. یارقلی در مورد نفخ حبوبات اظهار داشت: بعضی از مواد غذایی تولید گاز می کنند و برای افراد نفاخ سفارش نمی شوند همچون حبوبات که در این گروه قرار می گیرند. وی ادامه داد: برای رفع نفخ حبوبات و استفاده از آنها حتی برای افرادی که معده نفاخ ندارند هم پیشنهاد می شود حبوبات را به مدت ۴ ساعت خیس کرده و در این زمان تا سه بار آب آنرا تعویض کنید سپس به مدت ۵ دقیقه جوشانده و آبکش کنید و نهایتا در آبی تازه به صورت کامل بپزید. متخصص طب سنتی تصریح کرد: راهکار دیگر برای رفع نفخ حبوبات پختن آن به همراه زیره و برنج است.