به گزارش آنی غذا، بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، نانوایی ها در صدر شکایات بهداشتی قرار دارند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، (۲ تا ۱۲ شهریور) به بالغ بر ۳۱.۱۸ درصد رسیده است. میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی در بازه زمانی ۲ تا ۹ شهریور ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۰.۲۶ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۶۲.۲۶ درصد و پایین ترین میزان رعایت هم در استان هرمزگان با ۲۵.۱۶ درصد بوده است. همینطور میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۲۶ مرداد تا ۹ شهریور ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۰.۲۶ درصد بوده است که فرودگاه ها با ۹۵ درصد بیشترین میزان رعایت و مراکز ورزشی با ۴۰.۷۰ درصد پایین ترین میزان رعایت را در این شاخص داشته اند. شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در بالای جدول قرار گرفته، بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی در ارتباط با نانوایی ها بوده که با مبحث عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان گزارش شده است.
منبع: آنی غذا