آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد که نوشیدن چند فنجان چای در روز ممکنست احتمال مرگ زودرس را کم کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، در مطالعه ای با حضور حدود ۵۰۰ هزار زن و مرد، پژوهشگران دریافتند در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای می نوشند، خطر مرگ شان بین ۹ تا ۱۳ درصد کاهش پیدا می کند.
این نتایج نشان میدهد که چای سیاه، حتی در میزان بالاتر مصرف، می تواند قسمتی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
«ماکی اینو چوی»، محقق ارشد این پژوهش در بخش اپیدمیولوژی و ژنتیک سرطان در موسسه ملی سرطان ایالات متحده، اظهار داشت: «اگرچه این مطالعه نمی تواند ثابت کند که چای به تنهایی مسئول افزایش عمر است، اما حاوی ترکیباتی است که با کاهش التهاب مرتبط می باشد.»
او اظهار داشت: «ترکیباتی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها، یعنی کاتچین ها، پتانسیل کاهش استرس اکسایشی و التهاب را دارند که نقش محافظتی در مقابل سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریها دارند.»
التهاب موجب خیلی از بیماریهای مزمن می شود. چای دارای خواص ضد التهابی قوی است که به تعدیل التهاب هایی که می تواند منجر به بیماری شود کمک می نماید.
به گفته پژوهشگران، چای به خودی خود با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله نمی کند، اما چای می تواند مزایای یک رژیم غذایی سالم را تقویت کند.
منبع: آنی غذا