آنی غذا: پژوهشگران گزارش می دهند که مصرف کمتر نمک به میزان ۱ گرم در روز می تواند خطر بیماری قلبی را کم کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث سایت، پژوهشگران چینی داده ها را بررسی کردند تا ببینند کاهش مصرف روزانه نمک چه تأثیری بر سلامتی شرکت کنندگان در این کشور دارد. آنها داده ها را به سه روش تحلیل و بررسی کردند:
• کاهش ۱ گرم نمک در روز در سال اول
• کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵، معادل کاهش تدریجی ۳.۲ گرم در روز
• کاهش مصرف نمک به کمتر از ۵ گرم در روز تا سال ۲۰۳۰
محققان معتقدند با کاهش مصرف نمک، فشار خون سیستولیک (عدد بالاتر) کاهش پیدا می کند.
یافته ها نشان می دهند:
• کاهش مصرف نمک به میزان ۱ گرم در روز می تواند میانگین فشار خون سیستولیک را ۱.۲ میلی متر بر جیوه کم کند و از ۹ میلیون بیماری قلبی عروقی و موارد سکته تا سال ۲۰۳۰ پیشگیری کند.
• کاهش ۳.۲ گرم در روز، که برای پنج سال دیگر ادامه یابد، می تواند از ۱۴ میلیون حمله قلبی یا سکته پیشگیری کند که تخمین زده می شود ۶ میلیون از آنها کُشنده باشند.
• اگر کاهش نمک تا سال ۲۰۴۰ ادامه یابد، کاهش جمعی ۲۷ میلیون حمله قلبی یا سکته وجود خواهد داشت که بطور بالقوه موجب توقف ۱۲ میلیون رویداد مرگبار قلبی عروقی می شود.
محققان گزارش دادند سایر فواید بالقوه کاهش مصرف نمک شامل کاهش بیماری مزمن کلیه و سرطان معده است.
به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از اندازه نمک خطر ابتلاء به موارد زیر را افزایش می دهد:
• بزرگ شدن ماهیچه قلب
• سردرد
• بیماری کلیوی
• سکته
• نارسایی قلبی
• فشار خون بالا
• سنگ کلیه
• پوکی استخوان
• سرطان معده
• احتباس آب که می تواند منجر به پف کردگی، نفخ و افزایش وزن شود.
منبع: آنی غذا