یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ نمک طول عمر را کوتاه می کند

به گزارش آنی غذا یک مطالعه جدید بزرگ نشان داده است افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند امکان دارد عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه که روی بیشتر از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیشتر از افرادی که به ندرت به وعده های غذایی خود نمک اضافه می کنند، در معرض مرگ زودرس هستند.
به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاسته می شود.
دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آنرا اصلاح کنند.»
غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند.
کارشناسان بهداشت مدت هاست که سفارش می کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی جهت کمک به کنترل سطح فشار خون مؤثر است.
این یافته ها بر مبنای ۵۰۱، ۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند.
در طی ۹ سال، بیشتر از ۱۸۰۰۰ شرکت کننده مرگ زودهنگام داشتند. محققان دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در بین افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می نمایند، در مقابل کسانی که هیچگاه یا به ندرت از نمک استفاده می کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود.
نتایج نشان داد در میان مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیشتر از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها به صورت متوسط ۱.۵ سال از زندگی خویش را از دست دادند.
چی اعتقاد دارد که تاثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که به صورت معمول به غذای خود نمک اضافه می کنند، بخصوص در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند.

منبع: