آنی غذا: طبق یک مطالعه جدید، افراد مسن سالمی که بطور منظم کرنبری می خورند، ممکنست حافظه و عملکرد مغز بهتری داشته باشند و همزمان کلسترول شان کم شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از وب مِد، نتایج این مطالعه نشان داد که افراد ۵۰ تا ۸۰ ساله که به مدت ۱۲ هفته معادل یک فنجان کرنبری تازه در روز می خوردند، بهبود قابل توجهی در حافظه خود از رویدادهای روزمره داشتند.
همزمان، در افراد شرکت کننده در این مطالعه جریان بیشتری از اکسیژن و گلوکز به بخش های مهمی از مغز که از حافظه پشتیبانی می کنند، مشاهده شد.
دکتر «دیوید ووزور»، محقق ارشد از دانشگاه ایست آنگلیا نورویچ بریتانیا، می گوید: «یافته ها بسیار دلگرم کننده هستند، خصوصاً که مصرف کرنبری تنها در طول ۱۲ هفته توانست بهبودهای قابل توجهی در حافظه و عملکرد مغز بوجود آورد.»
کرنبری عمدتا در شمال ایالات متحده و جنوب کانادا رشد می کند. آنها مملو از ریزمغذی هایی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند، خصوصاً آنتوسیانین ها و پروآنتوسیانیدین ها، که به توت ها، رنگ قرمزشان را می دهند و مشخص شده است که مهارت های فکری را بهبود می بخشند.
اما تحقیقات قبلی نشان داد که نوشیدن آب کرنبری مهارت های فکری را بهبود نمی بخشد اما می تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
در مطالعه حاضر، ۱۲ هفته مصرف روزانه کرنبری نه فقط حافظه و عملکرد مغز را بهبود می بخشد، بلکه کلسترول بد LDL را نیز کم می کند. این مساله نشان میدهد که کرنبری می تواند سلامت رگ های خونی همچون عروق مغز را بهبود بخشد.
اما ووزور تاکید می کند همه نباید هر روز آغاز به مصرف کرنبری کنند. وی اظهار داشت: «علاوه بر این، افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می نمایند باید پیش از مصرف، با پزشک خود مشورت کنند.»
منبع: آنی غذا