به گزارش آنی غذا به قول محققان، افراد جوانی که برای تأمین هزینه غذا مشکل دارند، در آینده با خطر مبتلا شدن به دیابت روبه رو می شوند که احتمالاً به علت اثرات طولانی مدت خوردن غذای ارزان تر و کم مغذی است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این نتیجه گیری محققانی است که داده های حدود ۴۰۰۰ نفر را از مطالعه ملی سلامت نوجوانی تا بزرگسالی در ایالات متحده تجزیه و تحلیل کردند.
این مطالعه نشان داد که بین سنین ۳۲ تا ۴۲ سالگی، میزان دیابت در بین افرادی که در سنین ۲۴ تا ۳۲ سالگی ناامنی غذایی را گزارش کرده بودند بیشتر از افرادی بود که در آن سنین مشکل غذایی نداشتند.
«کاساندرا نگوین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی واشنگتن، می گوید: «ما مشاهده کردیم کسانی که خطر ناامنی غذایی را در سنین جوانی تجربه کرده اند، بیشتر در بزرگسالی به دیابت مبتلا می شوند.»
محققان خاطرنشان کردند تحقیقات قبلی ناامنی غذایی را با بعضی از مشکلات سلامت مانند دیابت، چاقی و فشار خون بالا مرتبط می دانستند، اما این مطالعه ارتباطی را در طول زمان نشان داد که نشان دهنده یک رابطه علت و معلولی است.
دلایل دقیق ارتباط بین ناامنی غذایی و افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نامشخص است، اما تحقیقات قبلی نشان داده است که ناامنی غذایی اغلب منجر به تغذیه بد و نامناسب می شود.